Publications of Carlo Chiarla

This page shows all publications that appeared in the IASI annual research reports. Authors currently affiliated with the Institute are always listed with the full name.

You can browse through them using either the links of the following line or those associated with author names.

Show all publications of the year  2003, with author Chiarla C., in the category Articles in Collections and Proceedings (or show them all):   (Items found: 3)


2003  [top]
  • Carlo Chiarla, Ivo Giovannini: Le emulsioni lipidiche in nutrizione parenterale: le miscele MCT-LCT e gli acidi grassi polinsaturi omega-3, in: Attualità in Nutrizione Parenterale, Wichtig Editore, Milano, 19-26, 2003
  • Carlo Chiarla, Ivo Giovannini: Taurina: proprietà ed implicazioni nutrizionali, in the Proceedings of Atti Simposio ``Nuovi Substrati in Nutrizione Parenterale'' 11$\empty^{\mbox{mo}}$ Congresso Nazionale della Società Italiana di Nutrizione Parenterale ed Enterale, 5-13, 2003
  • Ivo Giovannini, Carlo Chiarla: Le emulsioni lipidiche in nutrizione parenterale: aspetti tecnologici e clinici, in: Attualità in Nutrizione Parenterale, Comi D., Crippa A., D'Andrea F., Sukkar S.G., Canotti A. eds., Wichtig Editore, Milano, 11-18, 2003
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -